1 TL İLE ÇALIŞAN MASAÜSTÜ ŞARJ ALETİ: CHARGEHOME
İlan Sahibi
:
ilkercaliskan
Proje Hakkında
Hedeflenen Ciro
:
100.000.000,00 TL
Beklenen Yatırım
Yatırım Tutarı
:
50.000,00 TL
Yatırım Türü
:
Azınlık Ortaklık
Detaylı Bilgi
Merhaba;
Mail adresinizi yenibirortak.com sitesindeki ilanınızdan aldım. Tamamen kendi fikrim olan yaklaşık 1 yıldır üzerinde çalışıp geliştirdiğim ticari amaçlı çok ve sürekli kazandıracak, teknoloji çağının en büyük gereksinimi olan ve dolayısıyla pazar alanı çok geniş bir projem var.
proje adı: CHARGE HOME
1 TL ile çalışan masaüstü şarj aleti ürettim.
Cihazı tasarlarken önceliğim masanın üzerinde kötü görünüm sergilememesiydi. Günümüzde cafelerde dekorasyon ön planda. Çoğu cafede bir kenarıda duran şarj aletleri var ama telefonunuzu orada bırakmanız gerekiyor yada çalınmaması için başında beklememiz. Ve çoğu stabil çalışmıyor telefona zarar veriyor. Benim amacım müşteri evinde gibi masasında sohbetini ederken telefonu da rahat bir şekilde şarj edebilsin.
Özellikleri
Cihaz 1 tl karşılığında 15-20-30 dk (isteğe göre) müşteriye şarj veriyor. 25 krş,50 krş vb atıldığında cihaz kesinlikle çalışmaz.
1 yıl garantili olacak.
Devremizde yaptığımız yazılım sayesinde kesinlikle telefona zarar vermez.
Cihazdan 3 ayrı şarj kablosu çıkıyor. (iphone,samsung, usb type-c)
Dakika göstergeli led ekran mevcut.
Cihazın içerisinde kuru akü kullandım. bu en az 40 kere 20şer dakikadan şarj verebiliyor. Akünün şarjı bittiğinde 5.2 amp adaptörle şarj ediyoruz.
Cihazda iki bölüm var. biri devre kısmı diğeri paranın düştüğü kumbara kısmı. cihazı satın alan sadece kumbara kısmını açabiliyor. Orada da özel bir kilit olacak. 350 tl ye kadar bozuk para alabiliyor.
istenilirse içine giren parayı makina sahibi internetten kullanıcı adı şifre ile uzaktan kasalarını takip edebiliyor. takip sistemi isteyen müşterilerimiz de aylık 2 tl cihaz başı lisans parası ödeyecekler kira bedeli gibi. örneğin; bir kişiye 100 makina sattık her ay bize düzenli olarak 200 tl kira bedeli ödemek zorunda ödemediği takdirde lisanları kapanır kasalarını uzaktan göremez.
cihazın boyu: 24 cm eni:13cm londra telefon klübesinden yola çıkarak tasarlandı.
kabin 1mm sac ile üretildi. istenilen her renk uygulanabiliyor.
İlgilenirseniz sevinirim. İLKER ÇALIŞKAN ilkercaliskan1453@gmail.com
Benzer İlanlar
Beklenen Yatırım40.000,00 TL
Beklenen Yatırım250.000,00 TL
Beklenen Yatırım750.000,00 TL
Beklenen Yatırım150.000,00 TL
Beklenen Yatırım400.000,00 TL
Beklenen Yatırım100.000,00 TL
Beklenen Yatırım300.000,00 TL
Beklenen Yatırım100.000,00 TL